Yleistä

Saunamaahinen vannoo perinteen  nimeen. Ennen lääketieteen vallankumousta kaikkia vaivoja hoidettiin kuppauksella, suoneniskennällä ja yrteillä. Muuta ei ollut.

Nykyään kuppauksella haetaan helpotusta kireisiin lihaksiin ja monenlaisiin ongelmiin. Kuppauksen rinnalle on tullut imukuppihieronta ja erilaiset turvehoidot; turve on luonnontuotteena vastaus monenlaisiin iho- ja muihin ongelmiin.

Hoidoissa käytetyt tuotteet ovat aina 100% luonnontuotteita ja mahdollisuuksien mukaan kotimaista tuotantoa. Yrtit kasvatetaan kotipuutarhassa luonnonmukaisesti. Luonnonyrtit kerätään puhtaasta Kuusamon luonnosta, jossa kiihkeä, lyhyt kesä ja yötön yö tuovat yrtteihin voimakkaat hoitavat ominaisuudet.Olen Päivi Määttä, saunaterapeutti ja sairaanhoitaja. Agrologin koulutuskin minulla on, joten kasvatan hoidoissa tarvittavat yrtit itse.

Haluan tarjota rentouttavia, laadukkaita ja mieleenpainuvia hoitohetkiä saunaterapiahoitojen parissa. Pidän vastaanottoa monessa eri kohteessa, joten seuraamalla Kuusamon Saunamaahisen Fb -sivuja tiemme parhaiten kohtaavat :)